Nometnes viesis Iveta Galēja – žurnāliste, tulkotāja, 7 pavāru grāmatu autore

Maksas vebināri
Šeit un tagad

Šeit un tagad

Datums: 01 .aprīlis,2023

Laiks: 12:30 - 14:00

Dalības maksa: 25.50 EUR Ielikt grozā
Tiešraide ir noslēgusies. Jums ir iespēja iegādāties nodarbības video ierakstu

UZAICINĀJUMS TIEM, KAS NAV NOMETNES DALĪBNIEKI

Garšaugi un zaļumi virtuvei, veselībai un labsajūtai

Pie mums patlaban valda garšaugu un garšvielu – šīs abas lietas ir nesaraujami saistītas – renesanses laiks, jo dārzos gan atgriežas agrāk labi pazīstami un ikdienā lietoti garšaugi, gan ienāk jauni, citās zemēs cienīti un mīlēti. Patiesībā daudzi zaļumi, uz kuriem tagad raugāmies kā uz jaunumiem, ir auguši jau mūsu senču dobēs. Līdz ar robežu atvēršanu pie mums ieceļojuši un ieceļo arī vērtīgi augi no citurienes, un arī klimata izmaiņas ievieš korekcijas.

 Nodarbībā runāsim par:

  • kādiem pamatgaršaugiem vajadzētu būt mūsu mājās;
  • kā ar garšaugiem nodrošināties visu cauru gadu;
  • mīti un pieredze par to, kādus garšaugus pie mums var audzēt;
  • kā audzēt garšaugus tiem, kuriem nav dārza;
  • kā garšaugus sagatavot ziemai, lai tie allaž būtu pie rokas;
  • kā garšaugi iekļaujas puķu un sakņu dobēs;
  • kā garšaugus gudri izmantot ne tikai virtuvē, bet arī savai labsajūtai un mājai.

Pagatavosim garšaugu sāli un pamatu garšaugu eļļai.

TU VARI PIEVEINOTIES ŠAI TIKŠANĀS REIZEI, ARĪ TAD, JA NEESI NOMETNES DALĪBNIEKS

Dalīties sociālajos tīklos: