Šeit un tagadŠeit un tagad |
Datums: 01 .aprīlis,2023
Laiks: 12:30 - 14:00
Dalības maksa: 25.50 EUR Ielikt grozāUZAICINĀJUMS TIEM, KAS NAV NOMETNES DALĪBNIEKI
Garšaugi un zaļumi virtuvei, veselībai un labsajūtai
Pie mums patlaban valda garšaugu un garšvielu – šīs abas lietas ir nesaraujami saistītas – renesanses laiks, jo dārzos gan atgriežas agrāk labi pazīstami un ikdienā lietoti garšaugi, gan ienāk jauni, citās zemēs cienīti un mīlēti. Patiesībā daudzi zaļumi, uz kuriem tagad raugāmies kā uz jaunumiem, ir auguši jau mūsu senču dobēs. Līdz ar robežu atvēršanu pie mums ieceļojuši un ieceļo arī vērtīgi augi no citurienes, un arī klimata izmaiņas ievieš korekcijas.
Nodarbībā runāsim par:
Pagatavosim garšaugu sāli un pamatu garšaugu eļļai.
TU VARI PIEVEINOTIES ŠAI TIKŠANĀS REIZEI, ARĪ TAD, JA NEESI NOMETNES DALĪBNIEKS